Khairi's FotoPage

By: Khairi Arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Aug-2008 06:30 Email | Share | | Bookmark
NOC Bowling Challenge 2008

On 2nd of August 2008 - Ampang Bowl IOI Mall Puchong;-

Aksi-aksi pemain dan penonton pertandingan


Penganjur sedang berdiskusi, sapa yek kita nak bagi menang kali ni lak... itu lah pertanyaan dari salah seorang penganjur yang tak bertauliah.. ahaksss


Hadiah-hadiah menarik yang dipamerkan untuk menjadi rebutan pemain


bergambar sebelum berjuang dan tumpas....


kitaorang relax apa..... mana ada tensi.. tensi ni...


"hai yap! jurus kelongkang peringkat ke tujuh.. bersiap la ko"




Mek Ju : "ni kang aku baling ni.. ke longkang.... ke strike... control ayu.. control ayu... ada org nak amik gambar tu..."

Nazri : "Betul ke mek ju tu berdiri.. mcm tak betul je"

Syima : " mana yek bola sakti aku ni tadi.. tak strike la mcm ni"


"marang kerapu.. kepunden marang sekeper... fuh! fuh! strike la ko"








"perghh... kembang idung tu... ni kalau tak strike ni... tak tau la nak ckp..."


Penonton dibelakang : "mari kita pakat gelak kat abg red tu... gaya je lebih,.. baling ke longkang gak"

Aksi sarah : ewah.. ewah.. menari-nari lak akak tu...


"he.. he... he.. ni nak kena strike ni.. kalau tidak.. buat malu aku je depan tunang aku tu..."


Afizal : "fuh.. fuh.... kali ni jurus ke longkang akan ku lakukan sekali lagi"
Khairidin : " Ko agak2 la kan.. berapa berat bola yang aku pegang ni. kalau setakat ngan
penumbuk ko tu... kacang je.. aku kalahkan ko"


"adeh.. berat lak bola ni.... kena pegang 2 tangan ni"


"Control ayu.. control ayu..."


"Pin mana la yang aku nak jatuhkan ni.. banyak sangat pinnya"


"nak baling ke .. nak lempar je ni..."


aksi selepas membaling bola.. kira posing la ni..


"ini namanya tenung makrifat ni... tak payah baling pun dah jatuh pin tu.. ahaksss"


"kang aku baling ke kiri kang... ke kiri lak.. kalau baling ke kanan kang.. ke kanan lak.. "


"mizan.. mizan... ala nyah... "


"wahai bola hikmat... bagi la aku strike... satu kali pun takpe la...."


Sarah : "rohaizan... ko baling je.. kalau ko jatuh.. akak sambut ko"


Ko sengih kat sapa tu bang... sengih kat pin ke?










Aksi menarik ala mentadak bermain boling... hik..














Cantik jersi team ni.. mcm boria kg pisang...




































High Series Wanita


High Series Lelaki


Ini yang sebenarnya cenderahati utk sponsor kita - En Norsyam. Bukan mizan yang dapat cenderahati tu... tersilap placing la pulak











Monday, 4-Aug-2008 01:30 Email | Share | | Bookmark
NOC Bowling Challenge 2008

Team-team yang bertanding


team yang menjadi faveret. Lawa baju akak abang..... hehehe.. sponsor ke??


team yang menjadi feveret gak ni.. hik.. hik..


Team yang dijangka juara.. ternyata jangkaan tersebut betul... tension je team yang lain


team yang mempunya harapan cerah... tapi agak malap pada hari tu... mungkin sbb pakai baju gelap kot...







Kumpulan Harapan


Ketiga Berkumpulan




Kedua Berkumpulan


Eksyen je nampak....


Juara Berkumpulan




Monday, 14-Jul-2008 07:07 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 30 photos...


Monday, 14-Jul-2008 06:03 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 41 photos...


[<<  <  1  2  [3]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net